måndag 19 juli 2010

Måndag igen

och vinterlovet är slut för denna gång. Tjejerna studsade inte direkt ur sängarna idag, men var ändå på ovanligt bra humör för att vara måndag morgon och skoldag. I förra veckan fick Emilia vara med om att sköta pingvinerna på Antarctic Center i Christchurch under en dag. Förutom att ta hand om dessa små varelser och lära sig allt om dem fick deltagarna (8 st) även åka Hägglund, vara med om snöstorm och mycket annat. Emilia var mycket nöjd med sin dag.



Carolina och jag var under tiden bland annat i Hagley Park och botaniskan för att leta vårtecken. Vi hittade några enstaka narcisser som redan slagit ut. Efter en lunch i botaniskan åkte vi till Clip 'n climb där Carolina klättrade på väggarna. Även hon var mycket nöjd med sin dag. Morgan däremot fick jobba och tjäna ihop mer pengar så vi andra kan roa oss.

I helgen har det varit konstutställning i Kaiapoi, The Kaiapoi Art Expo. Det är en två-dagars utställning med endast lokala konstnärer från Waimakariri district. Även skolorna var representerade och vi kan stolt berätta att ett av Emilias verk blev uttagen och var med på utställningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar