onsdag 15 december 2010

Skolavslutning



Ikväll var det den officiella skolavslutningen på tjejernas skola. Ca 315 elever och drygt 400 föräldrar trängdes i en varm gympahall för att lyssna på tal av rektorn och lärare när de överöste eleverna med beröm för det gångna året. Kvällen inleddes med nationalsången och därefter var det utdelninga av diplom och pokaler till de elever som utmärkt sig mest inom olika områden under skolåret. Vi kan stolt berätta att Carolina var en av dem. Rektorns motivering till priset för "Effort award excellence" - Priset för utmärkt insats, var att hon som har engelska som andraspråk har utvecklats inom alla områden under året.

För underhållningen på avslutningen stod två olika skolkörer samt Kapa Haka gruppen där Emilia är med. Kapa Haka betyder Maoridans. Nedan kommer ett litet smakprov från deras framträdande. Vi hade tyvärr inte de bästa platserna idag för att det skulle bli riktigt bra på film, men hoppas att ni kan få ett hum om hur duktiga de är. Första filmen är grabbarnas Haka.








Sist men inte minst måste vi önska Sigge och Sally trevlig resa! Det är nu bara några timmar kvar innan de ska ge sig iväg på en resa till världens ände, nämligen till oss. Ses på fredag......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar