tisdag 12 april 2011

I morgon är det sista dagen för denna terminen. En fjärdedel av tjejernas skolår är redan avverkat. Nu blir det lov i 2 veckor och vi ser fram emot en liten tripp till Nordön och Auckland veckan efter påsk. Det är efter nästa termin, om 12 veckor, som vi kommer HEM på några veckors semester.


Förra veckan var Emilia på skolresa i 4 dagar. Denna gång bar det av upp i bergen, närmare bestämt Castle Hill. Jag hade turen (?) att få vara med dem under en dag. På torsdagen när jag var med, vandrade vi till en höjd (1632 möh) kallad Hogs Back. Det blev en liten nätt vandring på ca 12 km den dagen. Strålande väder var det och alla var inte lika roade av vandringen. På kvällen var det sk Variety Concert där alla skulle göra någon form av uppträdande. Det gällde naturligtvis även för oss föräldrar.

Under de senaste månaderna har jag gått en fotokurs och det har varit intressant att få lära sig lite nya knep om hur man kan ta bättre foton. För ett par veckor sedan var hela gruppen iväg för att fånga soluppgången på bild. Vi åkte iväg till Port Hills och hade utsikt över Lyttelton Harbour.

1 kommentar: