fredag 7 oktober 2011

Terminsavslutning

Idag var det sista dagen i skolan för tjejerna för denna termin. Termin 3 blev kort beroende på att vi var i Sverige de 2 första veckorna denna termin. Tänk att de fick fritt från skolan hela 4 veckor och dessutom inte en enda läxa. Fast det är klart, jag bad lärarna om läxa. De tittade lite konstigt på mig och undrade: Läxa?? Ni ska ju på semester!?? Så hade det nog aldrig gått till i Sverige och nåja, lite grann fick de med sig att göra under semestern. Nu väntar 2 veckors vårlov och vi hoppas att vädret blir varmare än veckan som gått. Vid förra inlägget, i söndags, hade vi härliga 22 grader men efter det har det varit mycket regn och runt 10 grader om dagarna.

Tillbaka till avslutningen idag. Som vanligt inleddes "ceremonin" med nationalsången och sedan följde utdelning av certifikat till de elever som varit duktigast denna termin, minst två elever i varje klass. Kapa Haka gruppen och de båda körerna sjöng och nedan kan ni få ett smakprov från Kapa Hakan. Både Carolina och Emilia är med, men det är bara Carolina som syns i bild (rad nr 2 tjej nr 2).






Goda nyheter: Vi har fått permanent uppehållstillstånd i Nya Zeeland!
Fler nyheter: Vi ska flytta. Och vi ska flytta långt den här gången. Det blir till andra sidan jorden.
Japp, det blir hem till Sverige igen men inte tillbaka till Skåne. Det är nämligen så att Morgan har fått jobb på Landvetter flygplats och som det ser ut i dagsläget kommer vi att bosätta oss i Boråstrakten. Men det är mycket som ska planeras och många pusselbitar som ska falla på plats. Hur som helst, enkelbiljetter till Sverige är beställda till slutet av januari.

1 kommentar: