söndag 23 maj 2010

Helgen som gått

Vi tackar för de få inläggen av er den gångna veckan. Ni andra som fortfarande funderar på vad ni ska skriva kan fortsätta efter dagens inlägg eller vänta ett halvår eller så till nästa tillfälle. Naturligtvis blir vi otroligt glada om ni kommenterar vad vi skriver eller bara sänder oss en hälsning då och då, vilket ni kan göra när som helst. Fast detta vet nu ju förstås redan.


Fredagens stora händelse var skolans Variety Concert där båda tjejerna uppträdde. Emilia dansade tillsammans med två kompisar och Carolina både dansade och sjöng tillsammans med två av sina kompisar. Utbudet under kvällen varierade mellan dans, sång, teater, dragspel, och lärarnas ukulele uppvisning. Det märktes tydligt att alla som var med hade övat flitigt de senaste månaderna inför kvällens show.


Lördagskvällen tillbringade Morgan och jag på en Vietnamesisk restaurang tillsammans med Morgans arbetskollegor och deras respektive. Tjejerna var inte med utan var hos var sin kompis för övernattning. Det var en kväll med trevligt sällskap och spännande mat. Det var tio rätters middag vi blev bjudna på och det innehöll bla soppa, kyckling, biff, vårrullar, flertalet rätter med räkor och andra skaldjur. Det var nog ingen i vårt sällskap som gick hungrig därifrån.

En söndagsmorgon utan barn = sova länge? Inte hos oss, telefonen ringde 0640 och det visade sig att Morgan missat att han skulle jobba. Det var bara för honom att studsa iväg till jobbet med kaffet i ena handen och mackan i andra. Jon Avery som stod för telefonsamtalet fick min hembakade potatiskaka som plåster på såren för att han fick jobba extra länge själv den här morgonen. För mig var det bara att krypa ner under täcket och försöka somna om.

2 kommentarer:

  1. Hej mina vänner!

    Känns nästan konstigt att skriva här, när vi har så bra kontakt på skyp.
    Men det klart att jag läser er blogg.
    Är det ingen som har berättat för Morgans arbetskamrater, att är man sen har man med sig fikabröd.
    Jo visst händer det saker i Staffanstorp, och det kommer närmre och närmre.

    Snart skrivs det ett nytt kapitel.

    / Fika Jocke

    SvaraRadera
  2. Jag ska läsa ordentligt nästa gång Sofia, han fick ju världens godaste kaka. Även om det inte var från Morgan:-)

    SvaraRadera