torsdag 6 maj 2010

Vår lilla stjärna


Shining Stars
This term we are acknowledging some of the great work taking place in our classes. For the next 3 weeks we are highlighting some of the children who show persistance in their learning. Successful people do not give up and show persistance! If something does not work one way then they will try another way - the main thing is that they keep trying.

Så här börjar veckans nyhetsbrev som skolan skickar ut varje vecka. Denna vecka var Carolina en av dem som fick utmärkelse och dessutom vara med i nyhetsbrevet med både namn och foto. Nu kan hon så mycket engelska att det blir lite svengelska här hemma emellanåt. Fast det det bidrar vi nog allihop med lite till mans. Det kan dock bli väldigt roligt ibland och vi skrattat glatt åt våra små misstag.

Tro det eller ej, men de sista nätterna har vi haft frost. Det är KALLT! Tur att solen värmer om dagarna och temperaturen hamnar i alla fall runt 16 - 17 grader. Solen är betydligt varmare och i eftermiddags efter en timmes Squash-spelande med Morgan och en promenad fram och tillbaka till skolan var det så skönt att jag till och med somnade. En härlig tupplur i solen blev det minsann.


Vill passa på att tacka Anni för den otroligt roliga länken till youtube och HV:s SM-sång. Tur att det inte gällde SM i dialekt, då hade det inte blivit något guld. Klicka här!

Speedwaysäsongen har nu tagit över och i veckan kom de första av förhoppningsvis (enligt Morgan) många DVD:er med speedway. Innehållet denna gång var det första Speedway Grand Prixet för i år och även en elitseriematch var med. Det är farfar Rolf som har fått en ny sysselsättning. Även Tämgårds på 88:an höjer speedwayfebern hos Morgan, de skickade urklipp från Vimmerby Tidning om årets speedwaysäsong. Vi hoppas att det går lika bra för Dackarna i år som 2007.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar