fredag 7 augusti 2009


Igår var vi på kvartsamtal i skolan med barnen. Här kallas det för "Specific learning conferences" och hela skolan har det samtidigt under två dagar. Det är frivilligt och man får anmäla sitt intresse för att få reda på hur barnen utvecklas i att läsa, skriva, matte och personlig utveckling. Både Emilia och Carolina fick beröm av sina lärare och samtidigt några mål att så småningom nå upp till. De lär sig snabbt.

Under natten som gick var det fullmåne och stjärnklart. Tyvärr är det ganska smoggit Rangiora så därav den suddiga bilden. Kallt var det också, ca -3 men så fort solen kommer upp blir det varm och dagstemperaturen kom upp till runt 15 grader idag.


I eftermiddags var hela familjen på picknick i Ashley Gorge. Ja, ni har hört det namnet tidigare. Det var dit Anya tog med mig en av det första veckorna vi var i Nya Zeeland. Eftersom det var så vackert väder idag ville jag uppleva platsen i solljus. Idag lyste visserligen solen, men eftersom vi var där lite senare på eftermiddagen hade den gått ner bakom berget. Det betyder att jag ska åka dit fler gånger, fast nästa gång lite tidigare på dagen.

Emilia har idag haft fotbollstunering med skolan hela dagen. 10 matcher har hon spelat men det gick tyvärr inte så bra för hennes lag. Hon är ganska trött ikväll. Tur att det är lördag imorgon och vi kan ha sovmorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar