söndag 30 augusti 2009

Helgen är över


Jaha, då var helgen över och det har gått väldigt fort. I fredags var Morgan och jag och inhandlade diverse krydd-, jordgubbs-, tomat- och paprikaplantor till vårt trädgårdsland. Även en del fröpåsar blev det. Vi får väl se om det kommer att växa och bli något av det till sommaren. Lördagen ägnade jag åt att plantera och få i ordning på landen. Morgan däremot var på jobbet. Fast nu var det på riktigt. Kommentaren när han kom hem var: Det var enklare än i simulatorn.

Idag var vi på Oxford farmers market. Vi saknade dock alla stånden med onödiga prylar och folket som Hultsfreds marknad erbjuder, vilken även den har varit i helgen. Vi blev i alla fall en burk med honung rikare. Naturligtvis närproducerat.


Vi var efter maknadsbesöket ute på en liten biltur bland bergen norr om Oxford. Det är en makalös utsikt när man kommit en bit upp. En klar dag kan man nästan se hela Canterburyslätten. Nja kanske inte hela, men en väldigt stor bit av den. Vägen vi åkte var inte i bästa skick, en smal grusväg där möte bara kunde ske på vissa ställen och både här och där hade den fått stöttats, men det var en fin tur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar