måndag 24 augusti 2009

Paketen har kommit fram

Vad roligt det är att få paket! I lördags kom ett stort paket från Maria med familj i Kalmar. Det hade dock varit på en extra tur så det fick hämtas i Christchurch på en postcentral, men fram kom det och det är huvudsaken. MAF var också intresserad av innehållet så detta paket hade öppnats.

Idag kom ytterliggare ett paket från släkten i Hultsfred. Det var något större och brevbäraren lämnade det ända framme vid dörren. Något tillknölat och öppnat av MAF var det mycket spännande att ta upp innehållet. Godis och mandelmassa är väldigt uppskattat, det finns inget här som är bra nog och kan ersätta det svenska. Och vad sägs om Vimmerby Tidning? Tack så mycket för alla paket!!

Idag har sommaren kommit enligt tjejerna som tog på sig "sommar uniformen" till skolan idag. Kiwisarna går förstås alltid i shorts, oavsett väder. För ca 2 veckor sedan när det var omkring -3 grader på morgonen såg vi en mamma och hennes son promenera till skolan. Hon var klädd som en michelingubbe med både mössa och halsduk. Vad hade killen på sig? Jo, shorts och fleecejacka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar