tisdag 25 augusti 2009

Nu är det er tur......

Nu har vi varit här i Nya Zeeland ett tag och det händer nästan något varje dag här. Men vi har ju ingen aning om vad ni gör om dagarna på andra ställen på jorden. Detta tycker vi är trist så därför skulle vi vilja att ni skriver en rad eller flera om vad ni gör just nu eller har gjort idag eller kommer att göra. Det är omkring 40 besök på denna sida varje dag, så vi väntar oss många svar idag. Klicka på kommentarer i grön text och skriv.

11 kommentarer:

  1. Ok, jag verkar vara först ut! :-) Sitter hemma och vabbar med viktor som åkt på svinkoppor. Inget trevligt, sår som ska skrubbas och tvättas flera gånger om dagen. vi fick penicillin igår så han borde bli bättre snart dock.
    Filippa började sin andra skolvecka igår. Hon tycker det är spännande (6-årsverksamheten är i samma hus som skolan hon ska gå i så därför är det som att börja skolan "på riktigt" redan nu) och allt verkar gå bra. Det är mest vi föräldrar som är lite förvirrade, massa nya rutiner och lämna och hämta barn på två ställen osv. Men det ordnar sig väl så småningom.
    Läser er blogg med intresse, det är kul att läsa om hur det gå för er. Allt verkar ju flyta på bra och då kanske du kan börja jobba så småningom också Sofia?
    Skulle vara roligt att få er adress!
    Kram
    /Jennie

    SvaraRadera
  2. Hej på er. Jag tittar nästan dagligen in på eran sida, man har ju bättre koll på er nu än när ni bodde i Sverige. Själv är jag fortfarande hemma med Sonja, men nedräkningen har börjat. Den 14 september börjar jag jobba. Det känns både och. I dag har vi flyttat Sonja till eget rum, äntligen säger Markus. Trodde inte det skulle vara så svårt, sa alltid innan jag fick barn, att mitt barn ska sova i eget rum tidigt, men det var svårare än jag trodde. Nu ska jag ta en sväng med dammsugaren innan vilddjuret vaknar. Ha det så bra. O grattis på er alla som fyller år i augusti. Många kramar från Hanna, Markus och Sonja

    SvaraRadera
  3. Okej... statusläge från familjen Gullberg: Just nu "bygger" jag om trädgården... sandlådan är borta och en ny rabatt anläggs vid staketet ut mot gröningen, det gäller ju att sysselsätta sig. Listan på hemmaprojekt (mest färdigställande) är lång.
    Vi håller även på att fixa lite med vår webshop, faktura betalning på gång, annonser på KVP.se, GT.se & Expressen.se under september. Många nya spännande spel på ingång nu när hösten kommer.
    Har varit på ett trvligt besök på TRR, hoppas det fortsätter så.

    SvaraRadera
  4. Hej på er! Här i Hultsfred händer det inte så mycket förutom at jag "Maja" har börjat i skolan och är redan skadad. Alltså jag har börja att analysera allt Olof gör och säger men det går ingen nöd på honom han kan behöva lite själv insikt. Den vanligaste kommentaren är nog "Hur tänkte du nu, förklara." För utom analys så häckar Olof nu framför våran plattis, jo det var ju så att en viss liten dam hade sönder den andra (tror vi.) På lördag är det Hultsfre marken och då ska vi ut och supe och slåss. Kram på er till eklov från eklöv...

    SvaraRadera
  5. Hej Eklov!

    Har precis kommit hem från Markaryd, bland annat:-). Ska iväg i morgon bitti igen till Blekinge och Kalmar, hem på fredag.
    Då blir de grabbfest, Mats,Mange,Sebbe,Sigge,Tomas och så jag hemma hos mig med grillat,dryck och spel.

    Sen blir de Köpenhamn på Lördag, men de kan vi ta senare:-)
    Har tagit ner ett träd på framsidan, så nu kan man se ut oxå. måste ha upp gardiner i köket med.

    Detta är

    Joakim Karlé

    direkt från Staffanstorp :-)

    SvaraRadera
  6. Hej på er.
    Det är spännande att följa er på ert äventyr. Kanske för att vi själv bott utomlands i 3 år (Bryssel) eller också för att det är så annorlunda där ni är. Ni skriver också otroligt bra, så det är väldigt roligt att läsa. Jag brukar skriva in lite på Facebook så där har ni lite status från mitt liv.

    I övrigt så är det sig ganska likt på Morgans gamla jobb. Just nu går vi och väntar på svininfluensan. Folk nyser i armvecken och spritar sig noga, för att klara sig. Vi får väl se hur det blir.

    Sommaren får man väl säga gick bra här och nu är det väl en hel del på gång framöver, med NUAC och kanske COOPANS etc. Annars råder det besparingstryck på vår verksamhet.

    Ha det så bra och hälsa alla gamla kollegor.
    /Andreas (AF)

    SvaraRadera
  7. Hejhej.

    Idag har jag ännu en tråkig dag på kontoret, längtar tills.. ja, vaddå? Nytt Oally kanske? Har den värsta släng av POD denna sida julafton.

    Adam Brown har precis klarat provet för svenskt körkort. Det roliga i kråksången är att han tog bilen dit (på sitt Aussie-körkort. Det är tydligen inte lika lätt att konvertera som det var för er.

    Jag har installerat en dörr!!!! Mellan mitt och Sallys sovrum finns det nu en dörr :) Med lite hammare och våld gled alla delarna in perfekt där de ska vara...

    Imorgon (fredag) ska jag till Jocke, efter jag lämnat Sally hos barnvakten (Kristina och Erika).

    Millenium Falcon har inte kommit ÄN !!!!

    Jag får smuggelöl hem till mig på tisdag, haha :)

    Sköt om er!
    /S

    SvaraRadera
  8. Hallo Morgan

    Här planeras det för fullt för nya eleverna som kommer på måndag.
    Blir en del dispar i oktober så du kan kanske ta en tur hem. Ta med dig Anya vetja, inte så länge sen ni jobbade här ju.

    Ni är saknade ska ni veta.

    Verkar som ni trivs bra där ni är ju.

    Brittsommar är det här med dryga 20 grader ibland upp mot 25.

    Gunilla, Monica, Agneta P, och Therese hälsar så gott.

    Var rädda om er....

    Hej så länge

    // Cecilia (CL)

    SvaraRadera
  9. Hej hej! Här i Kalmar har Anders börjat jobba denna vecka så nu är det slut på lyxlivet. Det är lite annat tempo om dagarna med att vara själv om att ta hand om två små pojkar. Malte får massor av pussar av sin storebror och matas med en och annan äppelbit så det gäller att ha koll...
    Vi firade Wilmers 2-årsdag i tisdags med presenter och glass och på söndag blir det kalas för Hultsfredssläkten.
    Kramar från Maria, Anders, Wilmer och Malte

    SvaraRadera
  10. Som sagt..här händer det inte så mycket spännande som hos er.
    Sommaren är envis och håller i sig, hoppas att det håller ett tag till. Vi ger därför inte upp hoppet när det gäller att grilla, idag står det hemmagjorda hamburgare med goda tillbehör och en limemousse med jordgubbar till efterrätt på menyn. Vi väntar besök från Madde och Patrik, de vill att vi hälsar till er, så det blir säkert en lång spelkväll...tänkte prova ett nytt spel som heter Stone Age får se vad det är.
    För övrigt så har jag börjat jobba....det är aldrig kul att komma tillbaka efter en lång ledighet, det är alltid lika stirrigt i skolan när eleverna kommer....men som tur är så vänjer man sig fort så man är på väg att landa även där :-)
    Fotbollen fortsätter som vanligt för båda tjejerna och mina squashkvällar med Sara kommer att börja i veckan.
    Med andra ord så händer det inte något annorlunda här hemma förutom att man saknar er ibland när man vill träffa riktigt bra vänner....
    Sköt om Er, vi hörs!
    Många kramar från Anna

    SvaraRadera
  11. tjena hallå på er,där nere.

    här på södra långgatan 15 håller vi på å planera in vårt nya kö som anländer 15 sept,+sätt in nya fönster nu i veckan som vart.

    sedan håller vi på å tar reda på betong damm,,eftersom jag jag rev ner väggen från köket till vardags rummet..

    he he damma ingenting(fråga susanne). men bra blev det,när vägen komm ner..

    mvh från fam zta målilla

    SvaraRadera