söndag 11 oktober 2009

Äntligen....

...kom värmen tillbaka. Tjejerna har haft lov i 2 veckor och idag, sista dagen på lovet, var det då äntligen varmt och soligt igen. I veckan som gick har vi mest varit hemma och tagit det lugnt och bla varit på ett badhus i Christchurch, QE2, med vattenrutschbanor och vågmaskin mm. Det blir att åka dit fler gånger om tjejerna får bestämma.
Idag kom utemöblerna på plats på altanen, lagom till lunchen. Morgan fick dock åka akut till Mitre10 och köpa nya skruvar till bordsbenen. Skruvarna måst ha försvunnit i flytten, fast de kommer säkert fram vilken dag som helst, nu när nya är inköpta.

Som avslutning på lovet var vi en sväng på djurparken och vi kom precis i tid för att hinna mata girafferna.

Det var en utfodringsrunda vi var med om. Efter girafferna fick noshörningarna mat. Fast även om vi inte gav maten bokstavligen kom vi dem väldigt nära. Därefter var det öringarnas och gepardernas tur att få mat. Senare utfodrade vi oss själva med var sin glass innan det var dags att åka hem.

1 kommentar:

  1. Så skönt ni ser ut att ha det i solen. Jag har under veckan plockat fram min vinterjacka. Sigge ligger ute i vinteroverallen och åkpåse. Oscar ville ha med sig vinteroverallen idag. Han sa att snön kunde komma snart. Vi såg faktiskt några snöflingor igår på väg hem från dagis.

    SvaraRadera