torsdag 29 oktober 2009

Igår onsdag hade tjejerna friluftsdag - athletics - friidrott hela dagen. Eleverna var indelade i åldersgrupper och hade alla genomförde sex olika grenar var. Allt utspelades på skolgården med tillägg av två grenar på grannskolans grönområde.Vad har eleverna på sig när det ska idrottas en hel dag? Jo naturligtvis skoluniformen... Emilias bästa gren var höjdhopp liksom Carolinas. Carolina gjorde dessutom väldigt bra ifrån sig på diskuss. Sista grenen för dagen var stafett där de äldsta eleverna på skolan deltog. I tre heat avgjordes det vem som skulle gå till final. I finalen var det tre lag med elever, två lag med föräldrar och ett lag med skolpersonal. På första sträckan sprang rektorn för personalen men laget som vann var ett av föräldralagen.

Jag har tidigare skrivit om hur värdet ändrar sig fort på den här ön. Nu var det dax igen. Igår var det solsken och nästan 20 grader varmt. Inatt snöade det uppe på bergen och det ligger fortfarande kvar ikväll. (Kortet är taget från vår balkong idag.)


Både Emilia och Carolina fick brev från Sverige idag. Det är kul att se hur glada de blir när det kommer hälsningar från kompisarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar