måndag 24 januari 2011

Sol och vatten

Igår eftermiddag var vädret tillräckligt bra för att vi skulle ta en sväng in till Christchurch. Just nu pågår den årliga Busker Festivalen med gatuuppträdanden med artister från hela världen. Vi träffade på Ida och Mattias och vi såg lite av ett par uppträdanden, men det var inget som direkt lockade oss till skratt igår. Det ska väl också nämnas att vi var väl inte direkt engagerade i vad som hände på scenerna, utan mer vad som fanns runt omkring. Det blir att åka in till "stan" och gå på sightseeing vid ett annat tillfälle, när det inte är fullt så mycket folk där.

Idag har solen lyst och vi har kunnat njuta ordentligt. Morgan har jobbat och vi andra åkte på förmiddagen till Victoria Park i centrala Rangiora för att de 3 minsta skulle få leka av sig på byns bästa lekplats. Den som uppskattade det mest var Wilmer.

Walde på Woodend Beach

På eftermiddagen bar det iväg till stranden, närmare bestäms Woodend Beach. Det var en i sällskapet som var modig nog och ta sig ett dopp, och det var Anders. Han fick till och med inviga Emilias Body Board att surfa på vågorna med. Barnen var mycket nöjda med att leka och gräva i sanden med våra nyinköpta hinkar och spadar.

Wilmer i grävartagen

Även Emilia och Carolina trivdes i sanden.

Sist och minst, även Malte tyckte om att var på stranden i sanden.

1 kommentar:

  1. men Walde har du tagit av dej strumporna?
    Hälsningar Kerstin Hälsa till alla

    SvaraRadera