fredag 1 januari 2010


GOTT NYTT ÅR
önskar vi er alla!


Då var det nya årtionde här, men utan buller och brak som vi är vana vid från Staffanstorp. I vår del av Rangiora förlöpte kvällen mycket lugnt. Vi åt en utsökt nyårsmiddag som barnen bestämt, Tacos, och efterrätten bestod av limeglass med jordgubbar från vår egen trädgård. Vi hade det riktigt mysigt och dammade av ett gammalt TP där kategorin "Då och Nu" döptes om till "Dåtid". Tjejerna som fick vara i ett gemensamt lag hade turen (eller om det var skicklighet) att vinna.



Idag, nyårsdagen, har vi fördrivit tiden med att umgås med ett par goda vänner från England vid Cass Bay. Detta är en liten vik innanför Lyttelton Harbour. Steve och Emilia började småprata med en man som var där för att paddla kanot. Det hela slutade med att Emilia och Steve fick prova på att paddla dessa. Emilia var verkligen duktig och fick blodad tand så nu har hon hittat ett nytt objekt att spara pengar till.


2 kommentarer:

  1. GOTT NYTT ÅR på er allihop. Härhemma skottar vi snö, hugger ved, tinar upp frusna vattenledningar, snyter snoriga näsor.....vill ni höra mer?? Hälsningar Lotta & Olav

    SvaraRadera
  2. GOTT NYTT ÅR på er där nere. Hälsningar från ett kallt och snöig Norrbotten (som sig bör så här års) /EK m. fam

    SvaraRadera