torsdag 25 juni 2009

En ledig dag

Torsdagen började med ett besök på banken för att fixa lite, följt av lite undersökning om vad som behövs till nya huset. Sedan träffade vi Anya som hade med sig Carolina. Lina hade sovit över på Casa de Danielsson. På eftermiddagen tog vi en tur i hyrbilen upp på bergen söder om stan via Summit Road. En häftig biltur på slingrande vägar och branta backar. Bilden är tagen uppe på Summit Road och visar Governors Bay. Räkna med en tur på denna väg om ni kommer på besök, den ligger bara en halvtimmes biltur från centrala Christchurch.

I morgon ska vi först till flickornas nya skola, Southbrook School, för att träffa rektorn. Vid lunch ska vi hämta nya bilen för att direkt dra på tur till Kaikoura. I Kaikoura är huvudnumret valsafari och det ska vi göra på lördag. Vi åker hem på söndag.

I går var Emilia på Cashmere primary school med Ida. De hade haft det jättebra, speciellt med en lärare vid namn Mr Morgan.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Kul att läsa att ni har det bra. Valsafari i Kaikoura är jätte häftigt, håll lite koll på vädret. Vi fick vänta ett par dagar innan vi kunde gå ut med båten. Väl värt att vänta på.
    Hälsningar Åsa, Rasmus E`s mamma

    SvaraRadera