torsdag 30 juli 2009

Fler husbilder

Idag har det varit strålande väder och riktigt varm säkert över 15 grader. Passade på att ta foton på vår trädgård. Första kortet är vårt hus sett från baksidan. Framsidan har ni ju redan sett. På kortet nedan är den omtalade poolen, som säkert kommer att bli populär i sommar.

Var även ute på en promenad under förmiddagen. Kameran var med naturligtvis, eftersom man aldrig vet vilka konstiga saker som händer i detta land. Att träna travhästar bakom en bil är kanske inte så konstigt, men spänner man fast hästarna i bilen och sedan kör varv efter varv tittar till och med jag efter en extra gång. Enligt en säker källa (Anya) är det fullt tillåtet att göra på detta viset här, men i Sverige hade det gett fängelsestraff.
Denna lilla söta kyrka ligger vid infarten till Rangiora. Jag vet inte om det är kyrkan eller omgivningen som inte stämmer. Vad tycker ni?
Barnen har de senaste dagarna haft fullt upp efter skolan. Huset har plötsligt blivit fyllt med ungar och barnens engelska har utvecklats enormt. Igår kom det brev till barnen med hälsningar från ett Sommar Sverige. Det var även en del skrivet på Målilledialekt till Morgan, vilket han uppskattade väldigt mycket. Tack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar