lördag 11 juli 2009

Stora Shoppingdagen!

Efter några mycket trevliga dagar hos familjen Danielsson var det dax att åter bege sig till storstaden. Vi skulle idag åka runt och leta efter en andra bil åt oss. Vi åkte Moorhouse Avenue fram och tillbaka ett par gånger, (det finns väldigt många bilfirmor längs den vägen) och hamnade till sist på "Value Cars". Där stod den. Efter att ha trängt oss före ett par i 20-årsåldern fick vi provköra den och vipps, den var vår. Nyimporterad från Japan med knappt 4000 mil på mätaren efter nio år. Det blev tillslut som Oscar bestämde, en Subaru.


Efter det var det dags för lunch på Riccarton Mall. Sedan skulle vi kolla in tv-utbudet. Farmers, som är som ett Nya Zeeländskt Åhléns, firade 100-årsjubileum och bjöd på 15 % rabatt på tv-apparater, så därifrån gick vi med ett kvitto på en Panasonic plasma-tv. Guldkortet glödde fint i solskenet efteråt.

Sedan hade The Warehouse också rea, bl a på element. Vi köpte fyra stycken till det nya huset med 30 % rabatt. Ny ska vi inte frysa så mycket i alla fall. Kvällen avslutades med Tacos i hemmets lugna vrå.

5 kommentarer:

  1. Guldkort är magiskt!
    Emilia har nog rätt när hon säger att "hela mitt liv består av att åka bil"...
    Ska ni ha er en förevisning av tippen i Rangiora så kan ni haka på måndag för detta oerhärt spännande äventyr...
    /Anya

    SvaraRadera
  2. En bil från Subarien! Wow liksom.
    /Sigge

    SvaraRadera
  3. Äventyret på tippen kan vi inte missa,klart vi kommer!

    SvaraRadera
  4. Jag vill oxå vara hos er ju.

    Kramis Jocke

    SvaraRadera
  5. Ett klokt val av bil,farbror Mojje! Du ska lyssna på mig!

    Oscar Dede

    SvaraRadera