onsdag 1 juli 2009

Nytt möblemang


Carolina utanför sitt klassrum.



Emilia utanför sitt klassrum.

Idag var kameran med till skolan och barnen ville bli fotograferade utanför sina klassrum. De tycker verkligen om sin nya skola och alla kompisar de fått. På eftermiddagarna blir jag (undertecknad) överfallen av flera barn som har skrivit ner sina telefonnummer på små lappar och vill leka med tjejerna. I eftermiddags ringde en tjej till Carolina på mobiltelefonen och de "pratade" en god stund. Enligt Carolina ville tjejen leka idag, men Carolina hade sagt att det inte gick, så var det inte mer med det.
När vi kom till skolan och igår och idag möttes Carolina av att klassen gick omkring och sa "God morgen". De hade en A4 sida med svenska ord som de försökte uttala. Både Emilia och Carolina har fått lära sina klasskompisar lite svenska.

När tjejerna var lämnade på skolan begav sig jag och Morgan oss av till Anya. Vi tre körde sdan runt till en hel del möbelaffärer runt om i Christchurch. Vi var på jakt efter ett nytt köksbord eftersom vi inte tog med det gamla från Sverige. Det var i den femte möbelaffären som vi hittade vad vi sökte. Matbordet med tillhörande 8 stolar stod precis innanför dörren och vi slog till direkt. Det levereras redan imorgon, så vi får lov att ha det i garaget hos Anya och Christian tills vi får huset. Nu har vi nånstans att sitta och äta också när ni kommer (om vi inte sitter utomhus förstås).


Det är tröttsamt att gå i möbelaffärer. Tur attt det går att prova soffor....

1 kommentar:

  1. Mmmmm, en sån soffa vill jag ha. Måste vara jobbigt att kolla möbler,

    SvaraRadera