torsdag 10 december 2009

40

Idag var det Morgans Stora Dag och den började med sång, en flat white och dammsugare (inte en electrolux utan en delicato inhandlad på Ikea igår) på sängen. Frukosten intogs lite senare på Subway och därefter tog vi stadsbussen till Entertainment Quarter och Farmers Market. Intill detta ställe låg Fox studios som vi försökte ta oss in på men inte lyckades. Det fanns en ingång för professionella, men vi hörde inte riktigt till den kategorin och de andra ingångarna var låsta. Vi tog oss vidare till Operahuset som vi synade från lite närmre håll idag.


I Botaniska Trädgården som ligger alldeles intill tog vi en tur med ett tåg som guidade runt i Botaniskan. Vi hoppade av mitt i parken och hittade skugga under ett träd där vi njöt av färska jordgubbar som vi köpt på Farmers Market tidigare på dan. Titta noga på bilden så ser ni toppen av trädet vi satt under.


Ja, det är fladdermöss, det finns ca 22000 av dem i Botaniska Trädgården i Sydney.

Efter en stunds shopping sent på eftermiddagen och uppfräschning på hotellet bar det återigen iväg till Circular Quay där vi hade ett bord reserverat på restaurang Peter Doyles @ the Quay för middag. Fantastisk mat med fantastisk utsikt gjorde kvällen till ett fint minne.

2 kommentarer:

  1. GRATTIS PÅ 40 ÅRS DAGEN muggeboarn,från fam zta målilla

    SvaraRadera
  2. Så GAMMAL du är!!! Grattis gamle man. Vi nöjer oss med hummer på lördag.

    SvaraRadera