torsdag 17 december 2009

Sommarlov!

Idag var det sista dagen för tjejerna i skolan så nu är det sommar- och jullov ända fram till 2 Februari. När de kommer tillbaka nästa termin börjar nästa läsår och det innebär att Emilia börjar i 7:an och Carolina i 4:an. Tiden flyger iväg. Båda tjejerna kommer att byta både klasskompisar och lärare. På Southbrook school stannar lärarna kvar i samma klassrum, medan eleverna flyttas runt. Lite rörigt känns det som och det blir inte lättare då årskurserna är integrerade.

Carolina och en av hennes lärare Mrs Youngman (saknas gör Mrs Leckie)

Emilia och hennes lärare Mrs Thompson

Igår kväll var det Final Assembly vilket nästan kan liknas med en svensk skolavslutning. Alla elever på skolan och föräldrar samlades i gymnastikhallen där det hölls tal och skolkörerna sjöng. Det som är annorlunda mot hemma är att man verkligen framhäver de elever som skött sig bäst under skolåret. Det delades ut priser till de som varit flitigast, uppfört sig bäst, haft de bästa resultaten i olika sporter och så vidare. Till sist var det ett stort farväl till de elever som lämnar Southbrook för att börja på High School nästa år.

Denna vecka har det kommit stora paket 3 dar i sträck. Det började med juklappar från Johnsson-släkten och dagen efter var det från Pettersson-släkten. Nu är julen räddad. Paketet som kom i går blev Morgan väldigt glad över. Det är inte ofta han får 3 kg kaffe i födelsedagspresent. Morgan hälsar: Tack Jocke och ett stort tack till alla andra som kom ihåg min 12:e 29-årsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar