tisdag 1 december 2009

Inflyttade i nya huset

Efter att ha varit utan både internet och vanlig telefon ett par dagar är vi åter igen fullt anträffbara på dessa kommunikativa sätt.

Flytten har gått bra och tack vare Emilia och Idas insatser under lördagen blev allt flyttat då. Christian ska även han ha en stor eloge för hans stora insats under söndagen. Han fick fart på våra trötta fötter och de flesta kartongerna blev då uppackade och både möbler och saker blev väl organiserade. Det här huset känns som ett hem och inte bara som ett tillfälligt tak över huvudet som det andra. Försöker också få till det med lite adventsstämning med stjärnor och stakar i fönstren, men det fungerar dåligt när det grönskar utanför fönstret. Vädret har dock de sista dagarna ökat julstämningen något då vi har haft ca 10 grader och regn. Idag, 1 december, är det enligt kiwisarna första sommardagen. Det vill säga, här går man efter kalendern och inte efter vädret.

Idag blev det gamla huset färdig-städat och imorgon bitti lämnas nycklarna till de nya hyresgästerna. Det är inget boende någon av oss kommer att sakna. Det sista Carolina och jag gjorde innan vi åkte därifrån var att skörda alla morötterna vi sådde i våras. Vi plockade även så mycket vi kunde av salladen. Morötterna var väldigt små och skulle nog ha varit kvar ett par veckor till, men då hade vi ju inte fått smaka på dem.

Carolina och jag är ensamma hemma inatt. Morgan har åkt till Nordön igen och Emilia är på läger i Governors Bay med klassen. Vi har ätit gott ikväll och haft det riktigt mysigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar